Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 15:56

Συνταγή όσο μπούκο με ριζότο μιλανέζε από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει όσο μπούκο με ριζότο μιλανέζε, ένα από τα πιο κλασικά πιάτα στον κόσμο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΜΟΣΧΑΡΙΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΟΣΟΜΠΟΥΚΟΡΙΖΟΤΟΚΡΕΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για μπουρεκάκια με τυριά, σαλάμι και αυγό από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μπουρεκάκια με τυριά, σαλάμι και αυγό από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τούρτα τιραμισού με καλοκαιρινά φρούτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τούρτα τιραμισού με καλοκαιρινά φρούτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σάντουιτς με meatfree λουκάνικα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σάντουιτς με meatfree λουκάνικα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ιταλικές γεμιστές κουλούρες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ιταλικές γεμιστές κουλούρες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ψητό κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ψητό κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ντοματοσαλάτα με φασολάκια, βασιλικό και μους φέτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ντοματοσαλάτα με φασολάκια, βασιλικό και μους φέτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τάρτα σφολιάτας με αμυγδαλόκρεμα και βερίκοκα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τάρτα σφολιάτας με αμυγδαλόκρεμα και βερίκοκα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σπαγγέτι με σολομό, κολοκυθάκια και κρόκο από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σπαγγέτι με σολομό, κολοκυθάκια και κρόκο από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μπιφτέκια κοτόπουλου καπρέζε από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μπιφτέκια κοτόπουλου καπρέζε από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μίνι κις με τορτίγιες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μίνι κις με τορτίγιες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φανουρόπιτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φανουρόπιτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για βιολογική τσιπούρα με βλίτα και φασολάκια γιαχνί από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για βιολογική τσιπούρα με βλίτα και φασολάκια γιαχνί από τον Βαγγέλη Δρίσκα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Καιρός 26/07/2021:  Με μελτέμια ξεκινά η εβδομάδα – Έρχεται ισχυρός καύσωναςΚαιρός 26/07/2021: Με μελτέμια ξεκινά η εβδομάδα – Έρχεται ισχυρός καύσωναςΜε καλές θερμοκρασίες, μελτέμια και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ξεκινά η εβδομάδα. Όμως στη διάρκεια της εβδομάδας η θερμοκρασία θα ανέβει, καθώς έρχεται...Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Ηράκλειο, Α’ μέροςΕικόνες με τον Τάσο Δούση | Ηράκλειο, Α’ μέροςΟι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μάς ταξιδεύουν στην «καρδιά» της Κρήτης, το Ηράκλειο! Μέσα από τη μοναδική ματιά της εκπομπής μάς ξεναγούν στην πόλη του...Καλοκαίρι #not 26/07/2021Καλοκαίρι #not 26/07/2021Η σοκαριστική αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα για σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί πάνω στη σκηνή, μπροστά στους θεατές, οι διευκρινίσεις της...Έρχεται καύσωνας – Έως 45 βαθμούς η θερμοκρασίαΈρχεται καύσωνας – Έως 45 βαθμούς η θερμοκρασίαΙσχυρό κύμα καύσωνα θα χτυπήσει τη χώρα από την Τετάρτη με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 45 βαθμούς κελσίου.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για λευκαδίτικο σοφιγάδο από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για λευκαδίτικο σοφιγάδο από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει το ξακουστό λευκαδίτικο μοσχαράκι σοφιγάδο, με κυδώνια, το οποίο έχει μία μοναδική γλυκόξινη γεύσηΣυνταγή για κοτόπουλο όσο μπούκο από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κοτόπουλο όσο μπούκο από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κοτόπουλο όσο μπούκο, που μαγειρεύεται με σάλτσα ντομάτας και συνοδεύεται με ριζότο μιλανέζ.Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 21Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 21Ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει στριφτά τυροκούλουρα με δύο λαχταριστές γεμίσεις, μας «ταξιδεύει» στη Λευκάδα για να δοκιμάσουμε το ξακουστό μοσχαράκι...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 13Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 13Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει γίγαντες και τους σερβίρει με έναν ξεχωριστό τρόπο, με καβουρμά και αφράτες αρωματικές κροκέτες. Δείχνει πώς μπορούμε να...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καιρός 26/07/2021:  Με μελτέμια ξεκινά η εβδομάδα – Έρχεται ισχυρός καύσωναςΚαιρός 26/07/2021: Με μελτέμια ξεκινά η εβδομάδα – Έρχεται ισχυρός καύσωναςΜε καλές θερμοκρασίες, μελτέμια και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ξεκινά η εβδομάδα. Όμως στη διάρκεια της εβδομάδας η θερμοκρασία θα ανέβει, καθώς έρχεται...Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Ηράκλειο, Α’ μέροςΕικόνες με τον Τάσο Δούση | Ηράκλειο, Α’ μέροςΟι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μάς ταξιδεύουν στην «καρδιά» της Κρήτης, το Ηράκλειο! Μέσα από τη μοναδική ματιά της εκπομπής μάς ξεναγούν στην πόλη του...Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Συνταγή για χυλοπίτες με κεφτεδάκια από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για χυλοπίτες με κεφτεδάκια από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης μάς φτιάχνει χυλοπίτες με κεφτεδάκια. Υλικά: 1 συσκευασία χυλοπίτες, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 5 φρέσκιες τομάτες...