Έλα, χαμογέλαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Έλα χαμογέλα-συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 09 Μαΐου 2021 12:31

Συνταγή για εκμέκ με παγωτό καϊμάκι από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος, φτιάχνει εκμέκ με παγωτό καϊμάκι. Υλικά για το εκμέκ: 500 γρ. τσουρέκι, 1 κ.σ. κανέλα τριμμένη, 400 γρ. ζάχαρη, 250 γρ νερό, φλούδα από ½ λεμόνι. Υλικά για το παγωτό καϊμάκι: 1 λίτρο γάλα, 1 λίτρο κρέμα γάλακτος, 250 γρ. ζάχαρη, 2 κ.σ. σαλέπι, 1 κ.γ. μαστίχα, 1 πρέζα αλάτι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά - Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κρατερός Κατσούλης: Έφτασε η ώρα να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλοςΚρατερός Κατσούλης: Έφτασε η ώρα να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλοςΣυνταγή για εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για παπαρδέλες με μοσχάρι, μανιτάρια και λευκή σάλτσα από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για παπαρδέλες με μοσχάρι, μανιτάρια και λευκή σάλτσα από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για σουφλέ σοκολάτας με παγωτό κεράσι από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σουφλέ σοκολάτας με παγωτό κεράσι από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για Banoffee με σιρόπι σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για Banoffee με σιρόπι σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μιλφείγ παγωτό φράουλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μιλφείγ παγωτό φράουλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά με τρίχρωμες πιπεριές από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά με τρίχρωμες πιπεριές από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για λουκουμάδες cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για λουκουμάδες cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σπαλομπριζόλα με πουρέ πατάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για σπαλομπριζόλα με πουρέ πατάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για παϊδάκια προβατίνας σε κρούστα μυρωδικών με λαχανικά εποχής από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για παϊδάκια προβατίνας σε κρούστα μυρωδικών με λαχανικά εποχής από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για μωσαϊκό τιραμισού από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μωσαϊκό τιραμισού από τον Χρήστο Βέργαδο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο 21/01/2022Κεντρικό δελτίο 21/01/2022Ανησυχία στους επιστήμονες από τη νέα παραλλαγή της Όμικρον. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για μεταδοτικότητα και νοσηρότητα. Πού εντοπίστηκαν τα...Ένα τραγούδι ακόμα, με τον Γιώργο Θεοφάνους | Δέσποινα Βανδή, Λούκας ΓιώρκαςΈνα τραγούδι ακόμα, με τον Γιώργο Θεοφάνους | Δέσποινα Βανδή, Λούκας ΓιώρκαςΗ Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο...Η Δέσποινα Βανδή για τα world music awards του 2002Η Δέσποινα Βανδή για τα world music awards του 2002Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στα World Music Awards του 2002 που είχε συμμετάσχει και μίλησε για την εμπειρία της. Συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους για την Ήπειρο
Συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους για την Ήπειρο Ο Κώστας Μαζάνης υπογράφει τη σκηνοθεσία μιας εκπληκτικής ταινίας μικρού μήκους για την Ήπειρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΚαιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΞεκινάει σιγά σιγά η αλλαγή του καιρού και από τα δυτικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.Πώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΠώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΟ Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στο βίντεο για τον τρόπο της σωστής ανακύκλωσης.Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 67Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 67Η αποκάλυψη της σχέσης του Ανδρέα και της Μαρίνας τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια για τις ζωές τους, ενώ η Λουκία κι ο Νικόλας πιασμένοι...Ο 28χρονος ζαχαροπλάστης – youtuber από την Αριδαία με τους 243.000 συνδρομητέςΟ 28χρονος ζαχαροπλάστης – youtuber από την Αριδαία με τους 243.000 συνδρομητέςΟ Δημήτρης Μιχαηλίδης σπούδασε παιδαγωγικό, αλλά τον κέρδισε η… κουζίνα.