Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 11:37

Συνταγή για ποντιακό ετλί εκμέκ από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ποντιακό ετλί εκμέκ. Υλικά για την ζύμη: 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 1πρέζα αλάτι, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, 2 κ.σ. ξύδι λευκό, 150-200 ml νερό χλιαρό. Υλικά για τη γέμιση: 1 κιλό ανάμεικτο κιμά, 100 ml ελαιόλαδο, 4 κρεμμύδια, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 ματσάκι μαϊντανό, λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΠΙΤΑΚΙΜΑΣΕΤΛΙ ΕΚΜΕΚ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.ΕΔΩ TV! 28/12/25ΕΔΩ TV! 28/12/25Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκλειστικά στο «ΕΔΩ TV!» , Γιώργος Αυτιάς: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης,εκατοντάδες παιδιά θα παραλάβουν τη σκυτάλη»Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Ο Κώστας Αποστολάκης, η Ματίνα Νικολάου και ο Τόνυ Δημητρίου μιλάνε στην εκπομπή για την...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Ο Κώστας Αποστολάκης, η Ματίνα Νικολάου και ο Τόνυ Δημητρίου μιλάνε στην εκπομπή για την...