Copa AmericaVideoΣχετικά
καθημερινά
Copa America  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 06:55

Copa America: Φάσεις και γκολ στο Κολομβία - Εκουαδόρ

Το γκολ του Καρντόνα ήταν αρκετό για να δώσει τους 3 βαθμούς στην Κολομβία.
ΚΟΛΟΜΒΙΑCOPA AMERICAΕΚΟΥΑΔΟΡ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Copa America: Κολομβία – Εκουαδόρ, το 1-0 για την Κολομβία με τον ΚαρντόναCopa America: Κολομβία – Εκουαδόρ, το 1-0 για την Κολομβία με τον ΚαρντόναΈβγαλε το μετάλλιο αμέσως μόλις το φόρεσε ο ΝεϊμάρΈβγαλε το μετάλλιο αμέσως μόλις το φόρεσε ο ΝεϊμάρΟ Μέσι στον... αέρα του Μαρακανά από τους συμπαίκτες τουΟ Μέσι στον... αέρα του Μαρακανά από τους συμπαίκτες τουΑργεντινή – Βραζιλία : 1 - 0Αργεντινή – Βραζιλία : 1 - 0Αργεντινή – Βραζιλία : Παραλίγο… μανούρα στον τελικό, κάρτα ο ΜαρκίνιοςΑργεντινή – Βραζιλία : Παραλίγο… μανούρα στον τελικό, κάρτα ο ΜαρκίνιοςΑργεντινή – Βραζιλία : 1 – 0 | HighlightsΑργεντινή – Βραζιλία : 1 – 0 | HighlightsΑργεντινή – Βραζιλία : Ο Μέσι λέει στον διαιτητή να το λήξειΑργεντινή – Βραζιλία : Ο Μέσι λέει στον διαιτητή να το λήξειΣτην Αργεντινή το 47ο Copa AmericaΣτην Αργεντινή το 47ο Copa AmericaΑργεντινή – Βραζιλία : Το pasillo της Αργεντινής στη ΒραζιλίαΑργεντινή – Βραζιλία : Το pasillo της Αργεντινής στη ΒραζιλίαΑργεντινή – Βραζιλία : MVP και πρώτος σκόρερ ο ΜέσιΑργεντινή – Βραζιλία : MVP και πρώτος σκόρερ ο ΜέσιΑργεντινή – Βραζιλία : Σφιχτή αγκαλιά ανάμεσα σε Μέσι – ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Σφιχτή αγκαλιά ανάμεσα σε Μέσι – ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Τα δάκρυα του ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Τα δάκρυα του Νεϊμάρ

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΗ Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»