Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Copa America
Video
Σχετικά
καθημερινά
Copa America
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021 05:51
Αργεντινή – Κολομβία : Δοκάρι η Κολομβία
Ο Μπάριος σουτάρει, αλλά η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
COPA AMERICA
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Αργεντινή – Κολομβία : Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει η Κολομβία
Έβγαλε το μετάλλιο αμέσως μόλις το φόρεσε ο Νεϊμάρ
Ο Μέσι στον... αέρα του Μαρακανά από τους συμπαίκτες του
Αργεντινή – Βραζιλία : 1 - 0
Αργεντινή – Βραζιλία : Παραλίγο… μανούρα στον τελικό, κάρτα ο Μαρκίνιος
Αργεντινή – Βραζιλία : 1 – 0 | Highlights
Αργεντινή – Βραζιλία : Ο Μέσι λέει στον διαιτητή να το λήξει
Στην Αργεντινή το 47ο Copa America
Αργεντινή – Βραζιλία : Το pasillo της Αργεντινής στη Βραζιλία
Αργεντινή – Βραζιλία : MVP και πρώτος σκόρερ ο Μέσι
Αργεντινή – Βραζιλία : Σφιχτή αγκαλιά ανάμεσα σε Μέσι – Νεϊμάρ
Αργεντινή – Βραζιλία : Τα δάκρυα του Νεϊμάρ
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.