Δε γκρανμάδερVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Δε γκρανμάδερ αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021 07:44

Ο Λάμπρος Φισφής για προβλήματα που αντιμετωπίζει με το επώνυμό του

Ο Λάμπρος Φισφής μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το επώνυμό του.
ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Φωτιά στη Χαλκίδα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζουν τον χαρακτήρα της γιαγιάςΟ Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζουν τον χαρακτήρα της γιαγιάςΟ ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάνης για την αγάπη, την απιστία και την πανδημίαΟ ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάνης για την αγάπη, την απιστία και την πανδημίαΓιώργος Σκαμπαρδώνης: Ο δημιουργός πνευματικώς στερείται φύλουΓιώργος Σκαμπαρδώνης: Ο δημιουργός πνευματικώς στερείται φύλουΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για το αν θα έπαιζε στο θέατρο ή στο σινεμάΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για το αν θα έπαιζε στο θέατρο ή στο σινεμάΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για την φράση «πέθανα»Ο Γιώργος Χατζηπαύλου για την φράση «πέθανα»Ο Γιώργος Χατζηπαύλου για το ξεκίνημά του στην κωμωδίαΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για το ξεκίνημά του στην κωμωδίαΟ Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου για τους Άγαμους θύτεςΟ Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου για τους Άγαμους θύτεςΟ Λάμπρος Φισφής για το πώς ξεκίνησε την κωμωδίαΟ Λάμπρος Φισφής για το πώς ξεκίνησε την κωμωδίαΠώς συνδέεται το κρασί με τα παιδικά του χρόνια, διηγείται ο Γιάννης ΜπουτάρηςΠώς συνδέεται το κρασί με τα παιδικά του χρόνια, διηγείται ο Γιάννης ΜπουτάρηςΒαγγέλης Γεροβασιλείου: Η συλλογή με τα ανοιχτήρια και η… περιπέτεια με ένα από αυτάΒαγγέλης Γεροβασιλείου: Η συλλογή με τα ανοιχτήρια και η… περιπέτεια με ένα από αυτάΟ Βαγγέλης Γεροβασιλείου για το μοναδικό open μουσείο μέσα στον αμπελώνα τουΟ Βαγγέλης Γεροβασιλείου για το μοναδικό open μουσείο μέσα στον αμπελώνα του

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Ανησυχούν οι επιστήμονες για την εκρηκτική αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Ιστορική νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο απέναντι στην Ουγγαρία στους...Συνταγή για κέικ ζέμπρα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κέικ ζέμπρα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κέικ ζέμπρα.Συνταγή για πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης μάς φτιάχνει πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι. Υλικά για τη ζύμη: 500 γρ αλεύρι, 500 μλ νερό, 1 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.γ ζάχαρη και...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Συνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος μάς φτιάχνει semifredo cheesecake. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. τριμμένα μπισκότα, 70 γρ. λιωμένο βούτυρο. Υλικά για το σεμιφρέντο:...Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στην Κορινθία. Επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ μήνυμα από το 112 ζήτησε από τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.Προς άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΠρος άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΑύξηση κρουσμάτων στην Πάρο. Σκέψεις για μέτρα «τύπου Μυκόνου».