Δε γκρανμάδερVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Δε γκρανμάδερ αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021 07:45

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου για τους Άγαμους θύτες

Οι Λάμπρος Φισφής και Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζουν τους «Άγαμους θύτες» και την επιτυχία της παράστασης.
ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Φωτιά στη Χαλκίδα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ο Λάμπρος Φισφής για το πώς ξεκίνησε την κωμωδίαΟ Λάμπρος Φισφής για το πώς ξεκίνησε την κωμωδίαΟ ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάνης για την αγάπη, την απιστία και την πανδημίαΟ ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάνης για την αγάπη, την απιστία και την πανδημίαΓιώργος Σκαμπαρδώνης: Ο δημιουργός πνευματικώς στερείται φύλουΓιώργος Σκαμπαρδώνης: Ο δημιουργός πνευματικώς στερείται φύλουΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για το αν θα έπαιζε στο θέατρο ή στο σινεμάΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για το αν θα έπαιζε στο θέατρο ή στο σινεμάΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για την φράση «πέθανα»Ο Γιώργος Χατζηπαύλου για την φράση «πέθανα»Ο Γιώργος Χατζηπαύλου για το ξεκίνημά του στην κωμωδίαΟ Γιώργος Χατζηπαύλου για το ξεκίνημά του στην κωμωδίαΟ Λάμπρος Φισφής για προβλήματα που αντιμετωπίζει με το επώνυμό τουΟ Λάμπρος Φισφής για προβλήματα που αντιμετωπίζει με το επώνυμό τουΟ Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζουν τον χαρακτήρα της γιαγιάςΟ Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζουν τον χαρακτήρα της γιαγιάςΠώς συνδέεται το κρασί με τα παιδικά του χρόνια, διηγείται ο Γιάννης ΜπουτάρηςΠώς συνδέεται το κρασί με τα παιδικά του χρόνια, διηγείται ο Γιάννης ΜπουτάρηςΒαγγέλης Γεροβασιλείου: Η συλλογή με τα ανοιχτήρια και η… περιπέτεια με ένα από αυτάΒαγγέλης Γεροβασιλείου: Η συλλογή με τα ανοιχτήρια και η… περιπέτεια με ένα από αυτάΟ Βαγγέλης Γεροβασιλείου για το μοναδικό open μουσείο μέσα στον αμπελώνα τουΟ Βαγγέλης Γεροβασιλείου για το μοναδικό open μουσείο μέσα στον αμπελώνα του

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Ανησυχούν οι επιστήμονες για την εκρηκτική αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Ιστορική νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο απέναντι στην Ουγγαρία στους...Τώρα ό,τι συμβαίνει 25/07/2021Τώρα ό,τι συμβαίνει 25/07/2021Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, η επικίνδυνη μετάλλαξη δέλτα, η πορεία του ελληνικού τουρισμού εν μέσω πανδημίας, ο σάλος για τη μη μετάδοση της...Μεσημεριανό δελτίο 24/07/2021Μεσημεριανό δελτίο 24/07/2021Αυξάνονται συνεχώς οι νοσηλείες των ασθενών με κορωνοϊό. Μειώνονται τα ελεύθερα κρεβάτια στις εντατικές. «Πρόβα» χρυσού από Πετρούνια. Μαγική πρεμιέρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Συνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος μάς φτιάχνει semifredo cheesecake. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. τριμμένα μπισκότα, 70 γρ. λιωμένο βούτυρο. Υλικά για το σεμιφρέντο:...Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στην Κορινθία. Επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ μήνυμα από το 112 ζήτησε από τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.Προς άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΠρος άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΑύξηση κρουσμάτων στην Πάρο. Σκέψεις για μέτρα «τύπου Μυκόνου».