EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 12:02Συνταγή για αυθεντικό κιουνεφέ από την Μαρία Εκμεκτσίογλου
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει αυθεντικό κιουνεφέ. Υλικά: ½ κιλό φύλλο κανταΐφι, 300 γρ. μοτσαρέλα, 150 γρ. φρέσκο βούτυρο. Υλικά για το σερμπέτι: 2 ποτήρια νερό, 2 π.ν. ζάχαρη, 2 ξυλάκια κανέλα, φλούδα από ένα λεμόνι, 4-5 σταγόνες λεμόνι, 1 φλιτζάνι του καφέ τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ