Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 23, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μια ιδιαίτερη πίτα από τα Μεσόγεια της Αττικής με πολλά χορταρικά και φέτα, τη μουσούντα, μια συνταγή ιδανική για αρχάριους στην κουζίνα. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο, μια ξεχωριστή μακαρονάδα με μανιτάρια, σπανάκι και πρωτότυπη κρέμα με τυρί cottage. Σειρά παίρνει ένα πιάτο που γνώρισε… δόξες τη δεκαετία του ’80, κοτόπουλο Gordon blue, δηλαδή σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστό με ζαμπόν και τυρί, τηγανητό, σερβιρισμένο με πατατοσαλάτα με τηγανητά κρεμμύδια. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τη συνταγή του για cookies με ταχίνι και σοκολάτα.
Maria
| 17.10.2021 11:25Καλη σας μερα. θα ηθελα να σας ρωτησω υπαρχει δυνατοτητα εκτυπωση της συνταγης. Στην ιστοσελιδα του αγαπητου σεφ , υπαρχη η συνταγη και στην επιλογη εκτυπωστε την συνταγη δεν μπορω να την εκτυπωσω.
Σας ευχαριστω παρα πολυ