Συνταγή για νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών από τον Γιώργο Τσούλη
Υλικά
Για το σουφλέ:
250γρ. πένες βρασμένες
100γρ. μπρόκολο
100γρ. κουνουπίδι
100γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες
½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη
? κ.γ. κάρυ
½ κ.γ. δυόσμο ξερό
2 κ.σ. τζίντζερ φρέσκο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Για τη μπεσαμέλ:
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100ml ελαιόλαδο
500ml γάλα σόγιας
200ml νερό ή ζωμό λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο