Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 15:37

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 63, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται ιδέες και συνταγές για το καθημερινό, αλλά και το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνει μια πίτα με σφολιάτα και brie και τη σερβίρει με τσάτνεϊ κυδωνιού, ένα πιάτο ιδανικό, για το γιορτινό, αλλά και για το κυριακάτικο τραπέζι. Στη συνέχεια, φτιάχνει σπιτικό fast food με υπέροχα τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου, με τραγανές κι αρωματικές πατάτες και μια υπέροχη σάλτσα με bbq, κέτσαπ και μέλι. Άρωμα Μεσογείου έχει το επόμενο πιάτο, που είναι θρεπτικό, υγιεινό, νόστιμο: Φιλέτο τόνου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κι ανθό αλατιού σερβιρισμένο πάνω από έναν πουρέ φασολιών και σαλάτα με πορτοκάλι, φινόκιο, κρεμμύδι, ελιές και δυόσμο. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει τα πιο νόστιμα, μικρά, αφράτα donuts, που είναι σοκολατένια και σερβίρονται με καραμέλα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου μπάρμπεκιου από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου μπάρμπεκιου από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΚάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 90 κύκλος 02Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 90 κύκλος 02Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 89 κύκλος 02Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 89 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 88 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 88 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 87 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 87 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 86 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 86 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 84 κύκλος 02

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 84 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 82 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 82 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 81 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 81 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 80 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 80 κύκλος 02

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Χριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΧριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΗ πρόταση του OPEN για ταινία την περίοδο των εορτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...