Συνταγή για πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο από τον Γιώργο Τσούλη
Υλικά
1 κιλό χοιρινή πανσέτα κομμένη σε φέτες
Για τη μαρινάδα:
1κ.σ. σκόνη μουστάρδα
1κ.σ. καστανή ζάχαρη
1κ.σ. Worcester sauce
½ κ.σ. σκόρδο σκόνη
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κάθετες φέτες
1κ.γ. πελτέ τομάτας
αλάτι, πιπέρι
Για το γιαούρτι:
250γρ γιαούρτι πλήρες
4 κλωνάρια δυόσμο μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
χυμό από ένα λεμόνι
20ml λευκό ξύδι
50ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι λευκό
Για το σερβίρισμα:
πίτες
2 τομάτες κομμένες σε κάθετες φέτες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο