Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 16:04Συνταγή για μοσχαράκι με κρασί, δαμάσκηνα και σύκα από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει για το γιορτινό τραπέζι, μοσχαράκι με κρασί, δαμάσκηνα και σύκα, ενώ το σερβίρει με πουρέ πατάτας.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ