My GreeceVideoΦωτογραφίεςΣχετικά

My Greece

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Κυριακή στις 20:00.

My Greece | Νάξος | Μέρος Β'My Greece | Νάξος | Μέρος Β'My Greece  | Νάξος | Μέρος Α'My Greece | Νάξος | Μέρος Α'My Greece  | Πήλιο | Μέρος Β’My Greece | Πήλιο | Μέρος Β’My Greece  | Πήλιο | Μέρος Α’My Greece | Πήλιο | Μέρος Α’My Greece | ΤήνοςMy Greece | ΤήνοςMy Greece | ΜύκονοςMy Greece | ΜύκονοςMy Greece | Κύθνος | Μέρος Β’My Greece | Κύθνος | Μέρος Β’My Greece | Κύθνος | Μέρος Α’My Greece | Κύθνος | Μέρος Α’My Greece | ΣκύροςMy Greece | ΣκύροςMy Greece | Ρόδος, το νησί των ΙπποτώνMy Greece | Ρόδος, το νησί των ΙπποτώνMy Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Β'My Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Β'My Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Α'My Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Α'

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΤο περίφημο κίτρο της ΝάξουΤο περίφημο κίτρο της ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα ΝάξουΟι ιδιαιτερότητες και οι ντοπιολαλιές των χωριών της ΝάξουΟι ιδιαιτερότητες και οι ντοπιολαλιές των χωριών της ΝάξουΤο διονυσιακό τριήμερο της αποκριάς στη ΝάξοΤο διονυσιακό τριήμερο της αποκριάς στη ΝάξοΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστόΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστόΟι βόλτες με άλογα στο ΠήλιοΟι βόλτες με άλογα στο ΠήλιοΣυνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα ΒανδήΣυνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα Βανδή
ΟΛΑ ΤΑ VIDEO
Το περίφημο κίτρο της ΝάξουΤο περίφημο κίτρο της ΝάξουΗ Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται ένα παλιό αρχοντικό στο οποίο στεγάζεται μια ποτοποιία και μαθαίνει για την διαδικασία απόσταξης του περίφημου κίτρου...Οι ιδιαιτερότητες και οι ντοπιολαλιές των χωριών της ΝάξουΟι ιδιαιτερότητες και οι ντοπιολαλιές των χωριών της ΝάξουΗ Δέσποινα Βανδή συναντά στην Απείρανθο της Νάξου την κυρία Κατερίνα Σιδερή η οποία ασχολείται με τα πολιτιστικά του νησιού και αναφέρεται στις...Το διονυσιακό τριήμερο της αποκριάς στη ΝάξοΤο διονυσιακό τριήμερο της αποκριάς στη ΝάξοΤο τελευταίο τριήμερο της αποκριάς λαμβάνει χώρα ένα έθιμο στο νησί της Νάξου – το διονυσιακό καρναβάλι Νάξου - και περιλαμβάνει διάφορα δρώμενα όπως...Οι βόλτες με άλογα στο ΠήλιοΟι βόλτες με άλογα στο ΠήλιοΗ Δέσποινα Βανδή συνάντησε στο Πήλιο την ομάδα του Ιππικού Φυσιολατρικού Όμιλου Μηλεών και διάσχισε μαζί τους τα δάση και τις ακτές του Πηλίου.
Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα. Υλικά: 6 αυγά, 200 γρ. ζάχαρη, 2 κουτ. γλυκού κανέλα, 2 κουτ. γλυκού...Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα ΝάξουΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου. Υλικά: 1,5 κιλό πατάτες Νάξου, 1 πράσινη πιπεριά...Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστόΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστόΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστό. Υλικά: 100 ml ελαιόλαδο, 4 ξερά κρεμμύδια, 2 κ.γ πολτό σκόρδου, 1 κόκορας (2...Συνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα ΒανδήΣυνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα ΒανδήΟ Βαγγέλης Δρίσκας και η Δέσποινα Βανδή φτιάχνουν μηλόπιτα. Υλικά για τη βάση: 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία...