Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Chef στην κουζίνα σας
Video
Φωτογραφίες
Σχετικά
καθημερινά
Chef στην κουζίνα σας - Συνταγές
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 07 Ιουνίου 2025 16:43
Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ψητού
Χοιρινές μπριζόλες για το κυριακάτικο τραπέζι.
ΣΑΛΤΣΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Συνταγή για στραπατσάδα με σπαράγγια και ανθότυρο
Chef στην κουζίνα σας 20/12/25
Συνταγή για φοντύ σοκολάτας
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Συνταγή για γεμιστό ρολό γαλοπούλας
Συνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών
Συνταγή για χριστουγεννιάτικες κρέπες
Συνταγή για τάρτα pasteis
Συνταγή για πλιγουροκεφτέδες με σάλτσα γιαουρτιού
Συνταγή για μπριζόλες μπάρμπεκιου με γλυκοπατάτες
Συνταγή για φαρφάλες με πέστο σπανάκι και γαρίδες
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Chef στην κουζίνα σας 20/12/25
To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Chef στην κουζίνα σας 20/12/25
To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.