Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Chef στην κουζίνα σας
Video
Φωτογραφίες
Σχετικά
καθημερινά
Chef στην κουζίνα σας - Συνταγές
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 13 Ιουλίου 2025 16:17
Συνταγή για λευκή πίτσα με πατάτες και γκοργκοντζόλα
Μια ιδιαίτερη πίτσα για μικρούς και μεγάλους από τον Βαγγέλη Δρίσκα.
ΠΙΤΣΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον
Συνταγή για φοντύ σοκολάτας
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Συνταγή για γεμιστό ρολό γαλοπούλας
Συνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών
Συνταγή για χριστουγεννιάτικες κρέπες
Συνταγή για τάρτα pasteis
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.
Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας σερβίρει την πιο λαχταριστή χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα.
Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
ΕΔΩ TV! 21/12/25
Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...
Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.