Chef στην κουζίνα σαςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Chef στην κουζίνα σας - Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025 16:22

Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΣυνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για φοντύ σοκολάταςΣυνταγή για φοντύ σοκολάταςΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για  γεμιστό ρολό γαλοπούλαςΣυνταγή για γεμιστό ρολό γαλοπούλαςΣυνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριώνΣυνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριώνΣυνταγή για χριστουγεννιάτικες κρέπεςΣυνταγή για χριστουγεννιάτικες κρέπεςΣυνταγή για τάρτα pasteisΣυνταγή για τάρτα pasteisΣυνταγή για πλιγουροκεφτέδες με σάλτσα γιαουρτιούΣυνταγή για πλιγουροκεφτέδες με σάλτσα γιαουρτιού

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος οικοδομούν έναν «τοίχο» ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με την αυριανή τριμερή συνόδου στην...Συνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριώνΣυνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριώνΤο χριστουγεννιάτικο τραπέζι υποδέχεται το γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών από τον Βαγγέλη Δρίσκα.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΣυνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας σερβίρει την πιο λαχταριστή χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.