Έλα, χαμογέλαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Έλα χαμογέλα-συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 11:41

Συνταγή για χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τον Γιώργο Παπακώστα

Ο chef Γιώργος Παπακώστας μας ετοιμάζει χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα. Υλικά: 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά, 1 τούλι, 1 πορτοκάλι, 2 λεμόνια, 1 κρεμμύδι, 4 κούπες ζωμό κοτόπουλο, 1 κ.σ. αλεύρι, 250 γρ. βούτυρο, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. εστραγκόν, 1 κ.σ. δενδρολίβανο, 1 κ.σ. θυμάρι, 1 κ.γ. φασκόμηλο, 2 σκ. σκόρδο, 1 κ.γ. λεμόνι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για βόμβες σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για βόμβες σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μελιτζάνες με μπούτι κοτόπουλο και κουρκουμά από τον Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για μελιτζάνες με μπούτι κοτόπουλο και κουρκουμά από τον Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για μηλόπιτα τριαντάφυλλο από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μηλόπιτα τριαντάφυλλο από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για κανελόνια με κιμά μανιταριών από τον Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για κανελόνια με κιμά μανιταριών από τον Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για σφηνάκια μπισκότου από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σφηνάκια μπισκότου από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σολωμό τεριγιάκι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σολωμό τεριγιάκι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για Christmas Leftovers, με spring rolls και after year salad από τον chef Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για Christmas Leftovers, με spring rolls και after year salad από τον chef Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για βασιλόπιτα κατσαρόλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για βασιλόπιτα κατσαρόλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για cupcakes χιονόμπαλες από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για cupcakes χιονόμπαλες από τον Χρήστο Βέργαδο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ευτυχείτε! 25/01/2021Ευτυχείτε! 25/01/2021Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για τη δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη, τον τρόπο της...Το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη και οι πρώτες αντιδράσειςΤο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη και οι πρώτες αντιδράσειςΟι πρώτες αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του μετά την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.Ο Γιώργος Λιανός για την ψηφοφορία και τη δημοφιλία της ΣαλαγκούδηΟ Γιώργος Λιανός για την ψηφοφορία και τη δημοφιλία της ΣαλαγκούδηΟ Γιώργος Λιανός μίλησε για τη δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη αναφέροντας πως έμαθε το αποτέλεσμα λίγο πριν το ανακοινώσει. Επίσης, μίλησε για τον...Μπαλάσκας: Την Κυριακή έγινε χαμός με τις ουρές σε όλη την ΕλλάδαΜπαλάσκας: Την Κυριακή έγινε χαμός με τις ουρές σε όλη την ΕλλάδαΟ πρόεδρος ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για τις ουρές που σχηματίστηκαν την Κυριακή, λέγοντας πως δεν μπορούσαν να προβλέψουν πως θα είναι σε αυτή...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για βασιλόπιτα κατσαρόλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για βασιλόπιτα κατσαρόλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ pastry chef Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νόστιμη βασιλόπιτα κατσαρόλας. Υλικά: 270 γρ. βούτυρο, 320 γρ. καστανή ζάχαρη, 4 αβγά, 300 γρ. αλεύρι, 120...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 5Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 5Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει καναδέζικη πουτίν με ζαμπόν και σάλτσα τυριών και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τις τέλειες τραγανές τηγανητές πατάτες....Συνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Pastry chef, Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από την βασιλόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα – Κουκουνάρα...Συνταγή για κορμό με γεύση κάστανο από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για κορμό με γεύση κάστανο από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει κορμό με γεύση κάστανο. Υλικά για το biscuit κακάο: 3 αυγά, 140 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. βούτυρο ΌΛΥΜΠΟΣ λιωμένο, 60 γρ. αλεύρι,...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ολόκληρο το ντοκουμέντο ωμής βίας στο ΜετρόΟλόκληρο το ντοκουμέντο ωμής βίας στο ΜετρόΠέντε ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας αλλά και λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη των δύο ανηλίκων δραστών, το OPEN...Το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη και οι πρώτες αντιδράσειςΤο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη και οι πρώτες αντιδράσειςΟι πρώτες αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του μετά την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.Η μεγάλη δημοσκόπηση του OPENΗ μεγάλη δημοσκόπηση του OPENΤα ευρήματα της νέας μεγάλης και ανοιχτής δημοσκόπησης της Alco για το OPEN.7 Φεβρουαρίου ανοίγει η μετακίνηση από νομό σε νομό7 Φεβρουαρίου ανοίγει η μετακίνηση από νομό σε νομόΤελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως 7 Φεβρουαρίου ανοίγει η μετακίνηση από νομό σε νομό.