OPEN WeekendVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
OPEN Weekend / Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022 12:15

Συνταγή για Red velvet cake με φράουλες από τον Ευάγγελο Χασιώτη

Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, ετοιμάζει Red velvet cake με φράουλες . Υλικά για παντεσπάνι: 500γρ αλεύρι μαλακό (κόκκινο), 280γρ ηλιέλαιο, 360γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 1 κ.γ. baking powder, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα βανιλίνη, 6 αυγά, 150 γρ πουρέ παντζάρι στο μουλτι ή 1 κ.λ. βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο, 120 γρ λάδι εξαιρετικό παρθένο. Για το στήσιμο - Κρέμα ζαχαροπλαστικής: 250 ml γάλα, 1 πρέζα βανιλίνη, 50γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 25-30γρ κορν φλάουρ, 2 κρόκους αυγού, 1 κ.σ. βούτυρο. Για τη σαντιγί: 1 φυτική σαντιγί (700γρ) , 500 γρ φρέσκια φράουλα, 300 γρ αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο με μια κούπα κονιάκ, 500γρ πουρέ φράουλας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για μυζηθροπιτάκια empanadas με μέλι από τον Δημήτρη Μπέλλο
Συνταγή για μυζηθροπιτάκια empanadas με μέλι από τον Δημήτρη Μπέλλο Συνταγή για παρφέ λευκής σοκολάτας με κεράσια από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για παρφέ λευκής σοκολάτας με κεράσια από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μοσχαρίσιο ρολό γεμιστό με πέστο φυστικιού και καλοκαιρινά λαχανικά από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μοσχαρίσιο ρολό γεμιστό με πέστο φυστικιού και καλοκαιρινά λαχανικά από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γαριδομακαρονάδα από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γαριδομακαρονάδα από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μπριάμ φούρνου με κρέμα γιαουρτιού – φέτας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μπριάμ φούρνου με κρέμα γιαουρτιού – φέτας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για κοντοσούβλι με αρνί και χοιρινό αργοψημένο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για κοντοσούβλι με αρνί και χοιρινό αργοψημένο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μακαρονάδα με κρέμα φέτας και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μακαρονάδα με κρέμα φέτας και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ρολό με δύο κιμάδες και ζαμπόν από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ρολό με δύο κιμάδες και ζαμπόν από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζάνες γκρατέν με χαλούμι από Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζάνες γκρατέν με χαλούμι από Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για σοκολατένιο γλυκό ψυγείου από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για σοκολατένιο γλυκό ψυγείου από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζανοκεφτέδες με δροσερό ντιπ από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζανοκεφτέδες με δροσερό ντιπ από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για λαχταριστή κερασόπιτα από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για λαχταριστή κερασόπιτα από την Ντίνα Νικολάου

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.ΕΔΩ TV! 28/12/25ΕΔΩ TV! 28/12/25Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκλειστικά στο «ΕΔΩ TV!» , Γιώργος Αυτιάς: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης,εκατοντάδες παιδιά θα παραλάβουν τη σκυτάλη»Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Ο Κώστας Αποστολάκης, η Ματίνα Νικολάου και ο Τόνυ Δημητρίου μιλάνε στην εκπομπή για την...Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.