OPEN WeekendVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
OPEN Weekend / Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 12:37

Συνταγή για δίχρωμους κουραμπιέδες με κράνμπερις από την Ντίνα Νικολάου

Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει δίχρωμους κουραμπιέδες με κράνμπερις. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. αγελαδινό βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, 120 γρ. ζάχαρη άχνη, 85 ml κονιάκ, 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας, 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ, 300 + 220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 80 γρ. κακάο καλής ποιότητας άγλυκο, 100 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις, άφθονη ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για γιορτινή γαριδοσαλάτα με φινόκιο από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γιορτινή γαριδοσαλάτα με φινόκιο από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για παρφέ λευκής σοκολάτας με κεράσια από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για παρφέ λευκής σοκολάτας με κεράσια από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μοσχαρίσιο ρολό γεμιστό με πέστο φυστικιού και καλοκαιρινά λαχανικά από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μοσχαρίσιο ρολό γεμιστό με πέστο φυστικιού και καλοκαιρινά λαχανικά από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γαριδομακαρονάδα από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γαριδομακαρονάδα από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μπριάμ φούρνου με κρέμα γιαουρτιού – φέτας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μπριάμ φούρνου με κρέμα γιαουρτιού – φέτας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για κοντοσούβλι με αρνί και χοιρινό αργοψημένο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για κοντοσούβλι με αρνί και χοιρινό αργοψημένο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μακαρονάδα με κρέμα φέτας και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μακαρονάδα με κρέμα φέτας και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ρολό με δύο κιμάδες και ζαμπόν από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ρολό με δύο κιμάδες και ζαμπόν από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζάνες γκρατέν με χαλούμι από Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζάνες γκρατέν με χαλούμι από Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για σοκολατένιο γλυκό ψυγείου από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για σοκολατένιο γλυκό ψυγείου από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζανοκεφτέδες με δροσερό ντιπ από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελιτζανοκεφτέδες με δροσερό ντιπ από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για λαχταριστή κερασόπιτα από την Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για λαχταριστή κερασόπιτα από την Ντίνα Νικολάου

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.ΕΔΩ TV! 28/12/25ΕΔΩ TV! 28/12/25Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκλειστικά στο «ΕΔΩ TV!» , Γιώργος Αυτιάς: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης,εκατοντάδες παιδιά θα παραλάβουν τη σκυτάλη»Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Ο Κώστας Αποστολάκης, η Ματίνα Νικολάου και ο Τόνυ Δημητρίου μιλάνε στην εκπομπή για την...Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.