Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 21:17

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας «ταξιδεύει» σε τρεις διαφορετικές χώρες και φτιάχνει τρία υπέροχα γλυκά σήμα κατατεθέν τους. Πρώτη στάση η Αυστρία. Η περίφημη Sacher Torte είναι ένα θρυλικό γλυκό με βασικό υλικό τη σοκολάτα και τη μαρμελάδα βερίκοκο ή κεράσι. Επόμενος σταθμός η Αυστραλία. Ή μήπως η Νέα Ζηλανδία; Η αγαπημένη Pavlova, η εθνικότητα της οποίας υπήρξε αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των δυο χωρών. Ο Στέλιος Παρλιάρος αποφασίζει να παρουσιάσει μια δημιουργική της εκδοχή, φτιάχνοντας κρέμα από espresso και γαρνίροντας με καραμελωμένα φουντούκια και σος λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος. Για το τέλος, ένα από τα πιο δημοφιλή κεράσματα στην τουρκική κουζίνα, τα Σεκέρ Παρέ. Σιροπιαστό, με ολόκληρο αμύγδαλο στην επιφάνειά του, θα μπει σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα σας γλυκά.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Τα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσηςΤα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσηςΤα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι πράγματι στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, με τους αγρότες να διαμαρτύρονται έντονα για τις τιμές,...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...