Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 16:43

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20

Τα ανοιξιάτικα γλυκά έχουν ανάλαφρη γεύση, περιέχουν φρούτα εποχής και δεν χρειάζονται υπερβολική ζάχαρη. Αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι η ισορροπία! Ένα ανοιξιάτικο επεισόδιο, με υπέροχα γλυκά, και στη γεύση και στην εμφάνιση. Το κατεξοχήν φρούτο της εποχής, η φράουλα, πρωταγωνιστεί σε μια λαχταριστή ανοιξιάτικη τούρτα, ανάλαφρη και λαχταριστή! Σοκολάτα και ταχίνι ενώνονται με στόχο να προκαλέσουν «έκρηξη» γεύσης στον ουρανίσκο μας! Ο Στέλιος Παρλιάρος δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε βήμα - βήμα ένα υπέροχο, νηστίσιμο γλυκό που δεν στερείται γεύσης και απόλαυσης. Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένα λιωμένο ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο, που οι Γάλλοι αποκαλούν moelleux, σερβίρεται καυτό και προκαλεί με τη γεύση του!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Τα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσηςΤα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσηςΤα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι πράγματι στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, με τους αγρότες να διαμαρτύρονται έντονα για τις τιμές,...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...