Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 21:14

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης και δημιουργεί τρία εκπληκτικά γλυκά, γεμάτα γεύσεις και αρώματα. Το ελαιόλαδο, η μαστίχα και το μέλι πρωταγωνιστούν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Ο Στέλιος Παρλιάρος αποφασίζει να αξιοποιήσει το «υγρό χρυσάφι» της μεσογειακής διατροφής σε μια πρωτότυπη τούρτα. Αυτή η τούρτα σοκολάτα με ελαιόλαδο έχει πλούσια, ξεχωριστή γεύση που θα σας εντυπωσιάσει. Στη συνέχεια δείχνει βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται το σπιτικό υποβρύχιο, χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό υλικό, την υπέροχη μαστίχα. Για το τέλος το μενού έχει ένα υγιεινό, λαχταριστό και πανεύκολο κέικ που οφείλει τη γλύκα του στο μέλι που περιέχει. Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 10Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 10

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Ώρα Ελλάδος 26/12/25Ώρα Ελλάδος 26/12/25Μερικά από τα σημαντικότερα θέματα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ήταν: Τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν σε όλη τη χώρα, με χιλιάδες τρακτέρ παρατεταγμένα...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...