Green Kitchen by Madame GingerVideoΣχετικά
Madame Ginger αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 16:16

Τα τέλεια μελωμένα γεμιστά της Madame Ginger με ρύζι και ρεβίθια

  Μερίδες: 6  Χρόνος Εκτέλεσης: 130 λεπτά  Προετοιμασία: 40 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΗ Madame Ginger φτιάχνει τα παραδοσιακά γεμιστά, λίγο «πειραγμένα», προσδίδοντας το κάτι παραπάνω στη γεύση τους.Υλικά

300 γρ. Ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης

5 ντομάτες

4 πιπεριές πράσινες

3 κολοκύθια στρογγυλά

2 μελιτζάνες φλάσκες

300 γρ. ρύζι καρολίνα

1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο

3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

100 ml ελαιόλαδο

3 πατάτες, κομμένες κυδωνάτες

αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε τα ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης σε κατσαρόλα με νερό που βράζει και βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. 

Αδειάζουμε με ένα κουτάλι τις ντομάτες, τις πιπεριές, τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες και κρατάμε τα καπάκια στην άκρη. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί. 

Βάζουμε στο μούλτι το εσωτερικό των λαχανικών (ντομάτα, κολοκύθι, μελιτζάνα) και το αλέθουμε καλά. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με το ρύζι, τα βρασμένα ρεβίθια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τα κρεμμύδια και το μισό ελαιόλαδο (50 ml) και αλατοπιπερώνουμε καλά. 

Γεμίζουμε τα λαχανικά στο ταψί με 1-2 γεμάτες κουταλιές της σούπας γέμιση το καθένα. Ρίχνουμε στο ταψί την υπόλοιπη γέμιση εδώ κι εκεί, κόβουμε τις πατάτες και τις αραδιάζουμε όπου έχει κενό και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. 

Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα ακόμα ή μέχρι να μελώσουν τα γεμιστά και να ψηθούν τελείως το ρύζι και τα ρεβίθια.

ΣΥΝΤΑΓΕΣVEGANMADAME GINGERΓΕΜΙΣΤΑ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Έκρηξη στη Βάρη: Στα ίχνη του δράστη η αστυνομία - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για κρύα μακαρονοσαλάτα panzanella με vegan ρικότα αμυγδάλου από τη Madame GingerΣυνταγή για κρύα μακαρονοσαλάτα panzanella με vegan ρικότα αμυγδάλου από τη Madame GingerΣυνταγή για σοκολατένιο κέικ μπανάνας με φιστικοβούτυρο από τη Madame GingerΣυνταγή για σοκολατένιο κέικ μπανάνας με φιστικοβούτυρο από τη Madame GingerEco Ginger’s Tip: Προστατεύουμε το περιβάλλον και στις καλοκαιρινές διακοπέςEco Ginger’s Tip: Προστατεύουμε το περιβάλλον και στις καλοκαιρινές διακοπέςΣυνταγή για την απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα μπριάμ από τη Madame GingerΣυνταγή για την απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα μπριάμ από τη Madame GingerΣυνταγή για γεμιστά ψητά κολοκυθάκια με κινόα, φέτα και αμύγδαλα από τη Madame GingerΣυνταγή για γεμιστά ψητά κολοκυθάκια με κινόα, φέτα και αμύγδαλα από τη Madame GingerEco Ginger’s Tip: Πώς να μειώσουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού κουζίναςEco Ginger’s Tip: Πώς να μειώσουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού κουζίναςΣυνταγή για λεμονάτους γίγαντες στον φούρνο με βλήτα και σκόρδα από τη Madame GingerΣυνταγή για λεμονάτους γίγαντες στον φούρνο με βλήτα και σκόρδα από τη Madame GingerΣυνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerΣυνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerEco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαEco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαΣυνταγή για κανελόνια παστίτσιο με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ αμυγδάλου από την Madame GingerΣυνταγή για κανελόνια παστίτσιο με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ αμυγδάλου από την Madame GingerΣυνταγή για γλυκό ψυγείου σε 3 γεύσεις, σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και γιαούρτι με φρούτα από την Madame GingerΣυνταγή για γλυκό ψυγείου σε 3 γεύσεις, σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και γιαούρτι με φρούτα από την Madame GingerEco Ginger’s Tip: Κράτα το σώμα και το δέρμα σου ενυδατωμένο με φυσικό τρόποEco Ginger’s Tip: Κράτα το σώμα και το δέρμα σου ενυδατωμένο με φυσικό τρόπο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Ανησυχούν οι επιστήμονες για την εκρηκτική αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Ιστορική νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο απέναντι στην Ουγγαρία στους...Ελπίς: Το μοναδικό στην Ελλάδα ηλεκτροκίνητο ξύλινο ιστιοπλοϊκό σκάφοςΕλπίς: Το μοναδικό στην Ελλάδα ηλεκτροκίνητο ξύλινο ιστιοπλοϊκό σκάφοςΤην ανάδειξη της ομορφιάς της Πάτμου, έχει βάλει στόχο ο βουλευτής στη Λωζάννη Ιωσήφ Ζησιάδης, οποίος με βάση σχέδια για το παραδοσιακό σκαρί του...Τώρα ό,τι συμβαίνει 25/07/2021Τώρα ό,τι συμβαίνει 25/07/2021Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, η επικίνδυνη μετάλλαξη δέλτα, η πορεία του ελληνικού τουρισμού εν μέσω πανδημίας, ο σάλος για τη μη μετάδοση της...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Eco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαEco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαΗ Madame Ginger μάς δίνει μερικά tips για νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου ηλεκτρικές συσκευές δηλαδή ρεύμα.Συνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerΣυνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerΗ Madame Ginger μαγειρεύει έναν καγιανά χωρίς αυγά, με τόφου και ντομάτες, που είναι γεμάτος πρωτεΐνη και δεν έχει λιπαρά.Eco Ginger’s Tip: Πώς να ξεκινήσουμε κομποστοποίηση στο σπίτιEco Ginger’s Tip: Πώς να ξεκινήσουμε κομποστοποίηση στο σπίτιΗ Madame Ginger μας δείχνει πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε κομποστοποίηση στο σπίτι, ώστε να μετατρέψουμε σε λίπασμα τα οργανικά σκουπίδια, βοηθώντας το...Συνταγή για μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα από τη Madame GingerΣυνταγή για μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα από τη Madame GingerΗ Madame Ginger φτιάχνει μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα με πατάτες, αγκινάρες και σος μουστάρδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος μάς φτιάχνει semifredo cheesecake. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. τριμμένα μπισκότα, 70 γρ. λιωμένο βούτυρο. Υλικά για το σεμιφρέντο:...Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στην Κορινθία. Επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ μήνυμα από το 112 ζήτησε από τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.Προς άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΠρος άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΑύξηση κρουσμάτων στην Πάρο. Σκέψεις για μέτρα «τύπου Μυκόνου».Αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία – Στις ΜΕΘ και τριαντάρηδεςΑύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία – Στις ΜΕΘ και τριαντάρηδεςΣυναγερμό έχουν σημάνει στις υγειονομικές αρχές οι συνεχώς αυξανόμενες εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών με τη μετάλλαξη Δέλτα. Ανησυχία προκαλεί το...