Green Kitchen by Madame GingerVideoΣχετικά
Madame Ginger αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 15:54

Συνταγή για καλοκαιρινά vegan κοκκινιστά γιουβαρλάκια από τη Madame Ginger

  Μερίδες: 4  Χρόνος Εκτέλεσης: 60 λεπτά  Προετοιμασία: 20 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήH Madame Ginger μάς δείχνει πώς ένα κλασικά παραδοσιακό πιάτο με κρέας μπορεί να γίνει vegan, φτιάχνοντας καλοκαιρινά κοκκινιστά γιουβαρλάκια με κολοκυθάκια.Υλικά

Υλικά για τα γιουβαρλάκια:

100 γρ. ρύζι γλασέ

350 ml νερό

αλάτι (για το ρύζι)

560 γρ. φυτικός κιμάς esti® Plant-Based

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη

¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Επιπλέον υλικά:

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε ροδέλες

1 πατάτα, σε μεσαία κομμάτια

3 κολοκυθάκια, κομμένα σε 4-5 κομμάτια το καθένα

1 κλωναράκι σέλινο, ψιλοκομμένο (με τα φύλλα του)

1 κ.σ. ντοματοπελτέ

150 γρ. χυμό ντομάτας

700 ml νερό

ελαιόλαδο

αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το ρύζι με τα 350 ml νερό σε μια μικρή κατσαρόλα, αλατίζουμε και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά με κλειστό καπάκι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να απορροφήσει το ρύζι το νερό και να μαλακώσει (αλλά θα «κρατάει» λίγο). 

Παράλληλα, σε μία φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 8-10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σέλινο, τις πατάτες και τα κολοκυθάκια και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και τα 700 ml νερό, βάζουμε καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Μετά από 10 λεπτά βρασμού, ανοίγουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. 

Ξεπλένουμε λίγο το ρύζι με νερό βρύσης για να κρυώσει και το στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε σε μπολ τον φυτικό κιμά esti® Plant-Based μαζί με το στραγγισμένο και βρασμένο ρύζι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε γιουβαρλάκια των 50 γρ. και τα ακουμπάμε σε ταψάκι ή πιατέλα περασμένη με λαδόκολλα. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να βάλουμε τα γιουβαρλάκια στο ψυγείο να σφίξουν μέχρι να βράσουν τα λαχανικά μας στην κατσαρόλα.

Αραδιάζουμε τα γιουβαρλάκια πάνω από τα λαχανικά, ανακινούμε προσεκτικά την κατσαρόλα για να χωρέσουν όλα, περιχύνουμε τα «γυμνά» γιουβαρλάκια με τη σάλτσα (με τη βοήθεια κουταλιού) και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Κλείνουμε το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για άλλο 1 λεπτό. 

Κατεβάζουμε από τη φωτιά, περιχύνουμε το φαγητό με 2-3 κ.σ. ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα.

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑMADAME GINGERΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για αφράτο και ζουμερό κέικ καρύδας με καραμελωμένα ροδάκινα από τη Madame GingerΣυνταγή για αφράτο και ζουμερό κέικ καρύδας με καραμελωμένα ροδάκινα από τη Madame GingerΣυνταγή για σοκολατένιο κέικ μπανάνας με φιστικοβούτυρο από τη Madame GingerΣυνταγή για σοκολατένιο κέικ μπανάνας με φιστικοβούτυρο από τη Madame GingerEco Ginger’s Tip: Προστατεύουμε το περιβάλλον και στις καλοκαιρινές διακοπέςEco Ginger’s Tip: Προστατεύουμε το περιβάλλον και στις καλοκαιρινές διακοπέςΣυνταγή για την απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα μπριάμ από τη Madame GingerΣυνταγή για την απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα μπριάμ από τη Madame GingerΣυνταγή για γεμιστά ψητά κολοκυθάκια με κινόα, φέτα και αμύγδαλα από τη Madame GingerΣυνταγή για γεμιστά ψητά κολοκυθάκια με κινόα, φέτα και αμύγδαλα από τη Madame GingerEco Ginger’s Tip: Πώς να μειώσουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού κουζίναςEco Ginger’s Tip: Πώς να μειώσουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού κουζίναςΣυνταγή για λεμονάτους γίγαντες στον φούρνο με βλήτα και σκόρδα από τη Madame GingerΣυνταγή για λεμονάτους γίγαντες στον φούρνο με βλήτα και σκόρδα από τη Madame GingerΣυνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerΣυνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerEco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαEco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαΣυνταγή για κανελόνια παστίτσιο με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ αμυγδάλου από την Madame GingerΣυνταγή για κανελόνια παστίτσιο με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ αμυγδάλου από την Madame GingerΣυνταγή για γλυκό ψυγείου σε 3 γεύσεις, σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και γιαούρτι με φρούτα από την Madame GingerΣυνταγή για γλυκό ψυγείου σε 3 γεύσεις, σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και γιαούρτι με φρούτα από την Madame GingerEco Ginger’s Tip: Κράτα το σώμα και το δέρμα σου ενυδατωμένο με φυσικό τρόποEco Ginger’s Tip: Κράτα το σώμα και το δέρμα σου ενυδατωμένο με φυσικό τρόπο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι από τον Γιώργο ΠορφύρηΟ Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει μοσχαράκι με λευκό κρασί, λεμόνι και άγριο ρύζι. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε κομμάτια, 2 κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο,...Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2021Ανησυχούν οι επιστήμονες για την εκρηκτική αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Ιστορική νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο απέναντι στην Ουγγαρία στους...Τώρα ό,τι συμβαίνει 25/07/2021Τώρα ό,τι συμβαίνει 25/07/2021Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, η επικίνδυνη μετάλλαξη δέλτα, η πορεία του ελληνικού τουρισμού εν μέσω πανδημίας, ο σάλος για τη μη μετάδοση της...Ελπίς: Το μοναδικό στην Ελλάδα ηλεκτροκίνητο ξύλινο ιστιοπλοϊκό σκάφοςΕλπίς: Το μοναδικό στην Ελλάδα ηλεκτροκίνητο ξύλινο ιστιοπλοϊκό σκάφοςΤην ανάδειξη της ομορφιάς της Πάτμου, έχει βάλει στόχο ο βουλευτής στη Λωζάννη Ιωσήφ Ζησιάδης, οποίος με βάση σχέδια για το παραδοσιακό σκαρί του...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα από τη Madame GingerΣυνταγή για μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα από τη Madame GingerΗ Madame Ginger φτιάχνει μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα με πατάτες, αγκινάρες και σος μουστάρδας. Eco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαEco Ginger’s Tip: Νόστιμες ιδέες για μαγείρεμα χωρίς ρεύμαΗ Madame Ginger μάς δίνει μερικά tips για νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου ηλεκτρικές συσκευές δηλαδή ρεύμα.Συνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerΣυνταγή για new age καγιανά με τόφου και ντομάτες από τη Madame GingerΗ Madame Ginger μαγειρεύει έναν καγιανά χωρίς αυγά, με τόφου και ντομάτες, που είναι γεμάτος πρωτεΐνη και δεν έχει λιπαρά.Συνταγή για αφράτο και ζουμερό κέικ καρύδας με καραμελωμένα ροδάκινα από τη Madame GingerΣυνταγή για αφράτο και ζουμερό κέικ καρύδας με καραμελωμένα ροδάκινα από τη Madame GingerΗ Madame Ginger μάς δείχνει μια πανεύκολη και vegan συνταγή: ένα πεντανόστιμο, αφράτο και ζουμερό κέικ καρύδας με καραμελωμένα ροδάκινα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για semifredo cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος μάς φτιάχνει semifredo cheesecake. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. τριμμένα μπισκότα, 70 γρ. λιωμένο βούτυρο. Υλικά για το σεμιφρέντο:...Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Μεγάλη φωτιά στην Κορινθία-Έκτακτη ειδοποίηση από το 112Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στην Κορινθία. Επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ μήνυμα από το 112 ζήτησε από τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.Προς άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΠρος άρση των μέτρων στη Μύκονο από τη ΔευτέραΑύξηση κρουσμάτων στην Πάρο. Σκέψεις για μέτρα «τύπου Μυκόνου».Αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία – Στις ΜΕΘ και τριαντάρηδεςΑύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία – Στις ΜΕΘ και τριαντάρηδεςΣυναγερμό έχουν σημάνει στις υγειονομικές αρχές οι συνεχώς αυξανόμενες εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών με τη μετάλλαξη Δέλτα. Ανησυχία προκαλεί το...