Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 21:16

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 5

Στη λίστα με τα αγαπημένα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου ξεχωριστή θέση κατέχει το σοκολατένιο brownie με ξηρούς καρπούς, που παραμένει ζουμερό και υγρό στο εσωτερικό του. Η γεύση απογειώνεται όταν πέφτει πάνω του… προκλητικά μια πανεύκολη και λαχταριστή σος ζεστής σοκολάτας που φτιάχνεται με μόλις 3 υλικά. Συνέχεια με το κέικ με τσένταρ και σύκα που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα αλμυρά. Τυρί και σύκα ενώνονται και δημιουργούν ένα μοναδικό αλμυρό κέικ με γλυκές νότες, ιδανικό για πρωινό, σνακ, αλλά και βραδινό δίπλα σε ένα ποτήρι κρασί. Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος δείχνει μια παλιά γαλλική τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση, την pate a bombe και με αυτήν δημιουργεί μια υπέροχη, αέρινη μους σοκολάτας που θα σας μείνει αξέχαστη.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για μους σοκολάτας á la pâte á bombe από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για μους σοκολάτας á la pâte á bombe από τον Στέλιο ΠαρλιάροΓλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 20Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 17Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 16Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 15Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 14Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 13Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 12Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 11

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Τα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσηςΤα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσηςΤα τρακτέρ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι πράγματι στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, με τους αγρότες να διαμαρτύρονται έντονα για τις τιμές,...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...