200 γρ. βούτυρο LURPAK
200 γρ. αλεύρι
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
160 γρ. ζάχαρη
3 αβγά
50 γρ. γάλα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε και το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος το βούτυρο λιωμένο. Αφήνουμε τη ζύμη να μείνει για 1 ώρα στο ψυγείο πριν τη χρησιμοποιήσουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τις θήκες των μαντλέν (αχιβάδες) και γεμίζουμε έως τα ¾. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 170-180οC και ψήνουμε για 12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.