600γρ ελιές μαύρες αλεσμένες
80ml ούζο
2κ.σ μέλι Φιλεντέμ
Ξύσμα από ένα λάιμ
1 λίτρο νερό
1 ασπράδι αυγού χτυπημένο σε μαρέγκα
1 πακέτο μπισκότα Βρώμης Βιολάντα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το μέλι να βράσουν. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά. Μόλις κρυώσει ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ξύσμα lime, το ούζο, τον πουρέ ελιάς και ανακατεύουμε καλά. Με μια μαρίζ ενσωματώνουμε τη μαρέγκα στο μείγμα μας. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες. Ανά μία ώρα κάνουμε ένα ανακάτεμα στο μείγμα μας. Όταν είναι έτοιμο, ανακατεύουμε ακόμα μια φορά να αφρατέψει, σερβίρουμε σε ποτήρια και στολίζουμε με τα μπισκότα.