Υλικά για τα μπισκότα:
180 γρ. βούτυρο LURPAK
1 μεγάλο αβγό αχυρώνα ημέρας ΒΛΑΧΑΚΗ
3 γρ. αλάτι
135 γρ. ζάχαρη άχνη
45 γρ. αμύγδαλο σκόνη
90 γρ. αλεύρι
265 γρ. αλεύρι
ΕκτέλεσηΚοσκινίζουμε τα δυο αλεύρια. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από τα 265 γρ. αλεύρι. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν καλά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνουμε λίγο με το χέρι. Απλώνουμε τη ζύμη σε σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα φούρνου. Με ένα κουπ-πατ κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκ. και τους τοποθετούμε πάνω στη λαμαρίνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για περίπου 25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Χρησιμοποιούμε τη γκανάζ για να κολλήσουμε τα μπισκότα μεταξύ τους, δημιουργώντας σάντουιτς.