Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020 22:18

Συνταγή για σάντουιτς με καραμελωμένη γκανάζ από τον Στέλιο Παρλιάρο

  Μερίδες: 0  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 0 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΟ Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει σάντουιτς με καραμελωμένη γκανάζ. Υλικά

Υλικά για τα μπισκότα:

180 γρ. βούτυρο LURPAK

1 μεγάλο αβγό αχυρώνα ημέρας ΒΛΑΧΑΚΗ

3 γρ. αλάτι

135 γρ. ζάχαρη άχνη

45 γρ. αμύγδαλο σκόνη

90 γρ. αλεύρι

265 γρ. αλεύρι

Εκτέλεση

Κοσκινίζουμε τα δυο αλεύρια. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από τα 265 γρ. αλεύρι. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν καλά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνουμε λίγο με το χέρι. Απλώνουμε τη ζύμη σε σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα φούρνου. Με ένα κουπ-πατ κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκ. και τους τοποθετούμε πάνω στη λαμαρίνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για περίπου 25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Χρησιμοποιούμε τη γκανάζ για να κολλήσουμε τα μπισκότα μεταξύ τους, δημιουργώντας σάντουιτς.

ΣΥΝΤΑΓΕΣΓΛΥΚΟΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣΓΚΑΝΑΖΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για γκανάζ καραμέλας από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γκανάζ καραμέλας από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πασχαλινό κουλούρι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πασχαλινό κουλούρι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τερίνα semifreddo με τζίντζερ από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τερίνα semifreddo με τζίντζερ από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέμα καπουτσίνο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέμα καπουτσίνο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο (moelleux) από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο (moelleux) από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλυκό με σοκολάτα και ταχίνι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλυκό με σοκολάτα και ταχίνι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ανοιξιάτικη τούρτα με φράουλες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ανοιξιάτικη τούρτα με φράουλες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλειφιτζούρια από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλειφιτζούρια από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέπες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέπες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τσούρος από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τσούρος από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κέικ με μέλι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κέικ με μέλι από τον Στέλιο Παρλιάρο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό Δελτίο ΣΚ 21/12/2025Κεντρικό Δελτίο ΣΚ 21/12/2025Πάνω από 100 νταλίκες εγκλωβισμένες στο τελωνείο του Ορμενίου, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Στρατηγική η σχέση...Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.