Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 21:06

Συνταγή για μους πραλίνας με σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο

  Μερίδες: 0  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 0 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΟ Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει μους πραλίνας με σοκολάτα.Υλικά

150 γρ. σοκολάτα 55-66% κακάο VALRHONΑ

500 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA

300 γρ. πραλίνα αμυγδάλου

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να πάρει τη μορφή γιαουρτιού. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Ρίχνουμε την πραλίνα μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με μαρίζ μέχρι η θερμοκρασία του μείγματος να είναι στους 48-50οC. Ενσωματώνουμε την παχύρρευστη κρέμα ανακατεύοντας απαλά.

Γεμίζουμε χαμηλά ποτήρια. Διατηρούμε στο ψυγείο και 5 λεπτά πριν σερβίρουμε, βγάζουμε από το ψυγείο. Κοπανάμε τα υπόλοιπα καραμελωμένα αμύγδαλα και γαρνίρουμε τα ποτήρια.

ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΟΚΟΛΑΤΑΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για πραλίνα αμυγδάλου από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πραλίνα αμυγδάλου από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πασχαλινό κουλούρι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πασχαλινό κουλούρι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τερίνα semifreddo με τζίντζερ από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τερίνα semifreddo με τζίντζερ από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέμα καπουτσίνο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέμα καπουτσίνο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο (moelleux) από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο (moelleux) από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλυκό με σοκολάτα και ταχίνι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλυκό με σοκολάτα και ταχίνι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ανοιξιάτικη τούρτα με φράουλες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ανοιξιάτικη τούρτα με φράουλες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλειφιτζούρια από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλειφιτζούρια από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέπες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέπες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τσούρος από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τσούρος από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κέικ με μέλι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κέικ με μέλι από τον Στέλιο Παρλιάρο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 28, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 28, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 26, κύκλος 03

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.