400 γρ. cottage cheese ΑRLA
400 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί
10 γρ. ζελατίνης (2 φύλλα)
80 γρ. ζάχαρη άχνη
μέλι για το σερβίρισμα
ΕκτέλεσηΑνακατεύουμε τη ζάχαρη με το τυρί πολύ καλά. Λιώνουμε τη ζελατίνη σε ένα φλιτζανάκι του καφέ ζεστό νερό αφού προηγουμένως την έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Την ανακατεύουμε με το μείγμα του τυριού. Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Σε μία φόρμα ή σε ένα πήλινο κεσεδάκι από γιαούρτι, τοποθετούμε ένα κομμάτι τουλπάνι και αδειάζουμε την κρέμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και αφήνουμε αρκετά, ώστε η μους να σταθεροποιηθεί. Βγάζουμε από το ψυγείο και ξεφορμάρουμε τραβώντας το τουλπάνι. Σερβίρουμε με το μέλι.