Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Γλυκές αλχημείες αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 22:13

Συνταγή για υποβρύχιο με μαστίχα από τον Στέλιο Παρλιάρο

  Μερίδες: 0  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 0 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΟ Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει υποβρύχιο με μαστίχα.Υλικά

125 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA

125 γρ. γάλα

500 γρ. ζάχαρη

50 γρ. γλυκόζη

4-5 σταγόνες μαστιχέλαιο

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το μαστιχέλαιο και την τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας σταδιακά, έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 116οC. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία μαρμάρινη επιφάνεια και το αφήνουμε να κρυώσει χωρίς να το ανακατέψουμε έως ότου η θερμοκρασία πέσει στους 35οC. Το μαζεύουμε και το βάζουμε στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε το μαστιχέλαιο και το χτυπάμε με το φτερό έως ότου η κρέμα γίνει λεία και σφίξει.

ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για τούρτα σοκολάτα με ελαιόλαδο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τούρτα σοκολάτα με ελαιόλαδο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πασχαλινό κουλούρι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για πασχαλινό κουλούρι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τερίνα semifreddo με τζίντζερ από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τερίνα semifreddo με τζίντζερ από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέμα καπουτσίνο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέμα καπουτσίνο από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο (moelleux) από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο (moelleux) από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλυκό με σοκολάτα και ταχίνι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλυκό με σοκολάτα και ταχίνι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ανοιξιάτικη τούρτα με φράουλες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για ανοιξιάτικη τούρτα με φράουλες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλειφιτζούρια από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γλειφιτζούρια από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για γρανίτα φράουλα από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέπες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κρέπες από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τσούρος από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για τσούρος από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κέικ με μέλι από τον Στέλιο ΠαρλιάροΣυνταγή για κέικ με μέλι από τον Στέλιο Παρλιάρο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.ΕΔΩ TV! 21/12/25ΕΔΩ TV! 21/12/25Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.